Pripremite se na Tjedan karijera Sveučilišta Sjever, jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u regiji kada je riječ o povezivanju gospodarstva i akademske zajednice.

UNIN Connect Week održat će se od 13. do 17. svibnja 2024. godine u Sveučilišnom centru Varaždin i Sveučilišnom centru Koprivnica.  Već sada tradicionalni Tjedan karijera ove će godine okupiti rekordan broj renomiranih poslodavaca i predstavnika poslovne zajednice te smo spremni na najveće i najuzbudljivije izdanje do sada.

UNIN Connect Week je događaj koji ima veliki utjecaj na tržište rada u našoj regiji te nije samo još jedan tjedan karijera već je prilika za kvalitetno povezivanje poslovne zajednice i studenata te stvaranje mostova između talenata i poslodavaca.

Svakako dođite na tjedan karijera!

Studenti – informirajte se o mogućnostima stručne prakse, studentskih poslova u struci, mogućnostima i uvjetima zapošljavanja u struci kod različitih poslodavaca.

Poslodavci – predstavite svoj rad i mogućnosti te otvorite vrata vrijednim i kreativnim mladim ljudima koji svojim znanjima mogu doprinijeti novim inovativnim rješenjima i daljnjem razvoju vaše tvrtke.

Vidimo se od 13. do 17. svibnja na Sveučilištu Sjever i budite dio revolucije u svijetu karijera na Connect Weeku!